Intraceuticals  (Madonna behandlingen)

INTRACEUTICALS (Madonna behandlingen)

Varighed: ca 1 time
Behandling med stor effekt efter bare en behandling, hvor man via komprimeret ilt ”booster” huden med en serum indeholdende hyaloronsyre, A-C-E vitamin, grøn te og Aloe Vera.
1 behandling: 1200,-
6 behandlinger: 7000,-

Øjenomgivelser: pr beh. : 360,-

Hyperbaric Oxygen Technology

Hyperbaric Oxygen Therapy er betegnelsen for behandlinger foretaget under højt tryk og er af forskere over hele verden undersøgt og studeret siden starten af forrige århundrede. I dag ved man at Hyperbaric Oxygen Therapi er gavnligt til bla. sårheling, ved akutte brandsår, ved stråleskader og mange andre lidelser.

For nogle år siden begyndte australske forskere at forske i, om ikke tilførsel af ilt under højt tryk kunne bruges til forbedring af huden.

Huden får jo hele tiden tilført ilt og nærringsstoffer via blodet, men blodgennemstrømningen bliver med alderen svagere.

De australske dermatologer og hudlæger, havde så fantastiske resultater, at de under forskningen oprettede firmaet: Intraceuticals og opfandt, som de første i verden, Intraceuticals behandlingsmetoden (Intra=inde, Ceuticals=huden).

Dette er en behandlingsform hvor man kombinerer Hyperbaric Oxygen, altså ilt under højt tryk, sammen med en speciel udviklet serum, der indeholder hyaloronsyre(findes naturligt i huden,men mægden falder med alderen) , A – C og E vitaminer ( som er stærk antioxidant og blødgørende på huden), grøn te som også er en antioxidant og Aloe Vera der virker fugtgivende, samt de blødgørende ingredienser: biabalol, Beta-glucan og Panthenol. Slår man hvert af de ovenstående ingredienser op, vil man se, at de alle sammen har videnskabeligt dokumenteret positiv effekt på huden og intraceuticals rejuvenation serummet er det eneste produkt der indeholder alle disse ingredienser på én gang.

En behandling tager ca. 1/2 time men kan yderligere kombineres med 10-15 min afslapning med ren ilt, som inhaleres via en slange som sidder under næsen. Den kan være med duft af ægte lavendel, pebermynte eller andre eksotiske dufte. Denne indvendige iltning går direkte i blodet og ilter huden indefra, samt giver et fantastisk energiløft.

Birgitte Danefeldt og Madonna`s

hudterapeut Michelle Peck.

Før og Efter 1. behandling